Hjem > BRANSJEKUNNSKAP > Innhold
Produktkategori

Shaanxi Gaoton Petroleum maskiner co, Ltd

Tel:0086-29-87872212

Faks: 0086-29-87872212

Epost:sales@sxgtpm.com

Skype:celiawangyanatxa

Mobile: 008613402943512


Choke og Kill Manifold som per API standard

Choke og Kill Manifold som per API Standard


1. Anvendelse av Choke og Kill manifold

Choke manifold er nødvendig enhet for å kontrollere brønnspillet vellykket og utføre trykkreguleringsteknologien på olje / gassbrønn i løpet av boringen, som det er, er enheten vedtatt for å utføre ny borebrønns teknikk for balansertrykk, noe som kan unngå Forurensning av oljelag, forbedre hastigheten på boring og kontroll utblåsning effektivt. En ende av enheten kobles til BOP-spolenes sideflens. Når BOP lukkes, kan den styre det endelige trykket fra huset ved å justere chokeventilens åpning, slik at balansert boring kan fungere under minimal trykkforskjell.

2. Konfigurasjon av Choke og Kill Manifold

Støtemekanismen består av chokeventiler , portventiler , rørledninger, beslag, trykkmåler og andre komponenter.

Arbeidsprinsipper for Chock og Kill Manifold
Når trykket i brønnen stiger, kan åpning / lukking av chokeventilene (inkludert manuelle kvelder , hydrauliske kvelder og positive kvelder ) på smeltefordeleren tillate frigjøring av væsken inne i brønnen for å styre husets trykk, som kan være direkte Blåses ut gjennom portventilen dersom foringsrørets trykk er ganske høyt.

3. Trykkangivelser

Kill-manifolden er tilgjengelig i trykkverdier på 14MPa, 21MPa, 35MPa, 70MPa og 105MPa, og kan også være tilgjengelig på forespørsel fra kunden.

4. Driftsveiledning for Choke og Kill Manifold
(1) Arbeidstrykket på alle komponenter på choke manifolden skal være kompatibelt med den for den BOP stabelen som brukes.
(2) Støtdemperen skal installeres på stedet der operatøren lett kan nå det. Trykkprøven må utføres før installasjon og setetesttrykket skal være lik det nominelle arbeidstrykket.
(3) Rørledningen skal være jevn og rett så mye som mulig. Ved sving av rørledningen skal det 120 graders stålbøyde røret brukes. Boringen på rørledningen skal være stor nok.
(4) Trykkmåleren må installeres.
(5) Om vinteren kan choke manifolden arbeide under lav temperatur tilstand.


Har du krav, vennligst kontakt oss gratis   sales@sxgtpm.com